News

Junior Broker

Oprettet den. 09-03-2018 06:00:00

Stilling som junior commodity broker inden for international råvarehandel

UniMerchants søger en Junior Broker i en nyoprettet stilling med mulighed for at videreuddanne sig inden for verdens ældste erhverv – kornhandel.

Vi tilbyder ansættelse i selskabets handelsafdeling, der formidler handel med korn og foderstoffer med hovedvægt på det europæiske marked. Selskabet mægler mellem købere og sælgere af råvarer, som kan være europæiske foderstofproducenter, handelshuse, mel- og maltproducenter. Der er tale om en selvstændig stilling med gode, fremtidige udviklingsmuligheder. Kulturen er præget af et travlt miljø i en flad organisation, hvor der er højt humør og plads til forskellighed.

Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller har 2-3 års erhvervserfaring og har en kort eller mellemlang uddannelse f.eks. inden for landbrug, handel eller økonomi. Det er klart en fordel at have en baggrund i landbruget, men det er alt afgørende at have godt købmandsskab, at evne at tænke flere skaktræk længere frem og blive drevet af at lukke en handel, som alle vinder på.

UniMerchants bevæger sig på et internationalt marked – både internt og eksternt – og derfor skal du beherske engelsk i både skrift og tale og gerne tysk. Det betyder også, at markedet sjældent står stille, og jobbet som broker er en livsstil, du skal have lyst til at engagere dig i.

Stillingen er med arbejdssted i Hedensted, men der må påregnes ca. 20 årlige rejsedage. Gageforhold forhandles individuelt. For den rette kandidat vil tiltrædelse være hurtigst muligt efter nærmere aftale.
______________________________________________________________________

Mærk din ansøgning ”Junior Broker” og send til akw@uni-corp.dk hurtigst muligt, da der løbende vil blive afholdt samtaler. Du er velkommen til at ringe til CEO Søren B. Nielsen på 69 60 73 00, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Om virksomheden:

UniMerchants ApS er grundlagt i 2010 og er i dag en fremsynet og vækstorienteret virksomhed, der årligt formidler salget af råvarer til den internationale korn- og foderstofindustri. Ligeledes tilbydes sparring og rådgivning omkring hedging og generel risk management. Samarbejdspartnerne serviceres fra kontorer i henholdsvis Danmark, Polen, Tyskland og Litauen. UniMerchants ApS har via mange års erfaring oparbejdet et stort netværk og lever efter et klart værdisæt og ambitiøse visioner.

 

News

08-11-2018 06:00:00

The UM Academy Organic Summit

Organic Summit overwhelmed by interest Three years in a row UniMerchants has hosted
30-08-2018 06:00:00

New employment

It is a pleasure to inform you that as per September 1st 2018 Morten Helsinghoff