News

Deltids CFO

Oprettet den. 18-07-2018

Stilling som deltids CFO i internationalt investeringsselskab med vækstambitioner

UniCorp ApS søger en erfaren deltids CFO i en nyoprettet stilling. Opslaget er i særlig grad rettet til den pensionist, der troede, det var lykken at gå på pension, men som stadig savner arbejdslivet eller den forældre, der har ambitioner, men også gerne vil have tid til sine børn.

Vi tilbyder ansættelse i et selskab, der investerer i en bred portefølje af virksomheder, hvoraf det største selskab formidler handel med korn og foderstoffer med hovedvægt på det europæiske marked. Der er tale om en selvstændig stilling med gode muligheder for den erfarende og bredt funderede CFO til at bruge sin viden. Kulturen er præget af et travlt miljø i en flad organisation, hvor der er højt humør og plads til forskellighed.

Opgaverne omfatter bl.a.:

  • controlling og opfølgning
  • månedsafslutning og rapportering
  • årsrapporter
  • sparring til CEO
  • likviditetsstyring
  • momsindberetning
  • bogføring
  • lønbehandling

Vi forestiller os, at du har siddet i en stilling som CFO, revisor eller regnskabschef og nu ønsker at bevare tilknytningen til arbejdsmarkedet på lavere blus. Du har en relevant finansiel uddannelse som cand.merc./(aud), HD(R) eller tilsvarende. Det er klart en fordel at have en baggrund i et internationalt firma, men det er alt afgørende at sætte en ære i at være på forkant med udviklingen og i at tallene stemmer – også bag kommaet. Da UniCorp bevæger sig på et internationalt marked – både internt og eksternt – skal du have kendskab til min. engelsk i både skrift og tale. Kendskab til tysk er en fordel.

Stillingen er med arbejdssted i Hedensted og på omkring 20 timer / uge. For den rette kandidat vil tiltrædelse være hurtigst muligt efter nærmere aftale.

______________________________________________________________________

Mærk din ansøgning ”Deltids CFO” og send til akw@uni-corp.dk hurtigst muligt, da der løbende vil blive afholdt samtaler. Du er velkommen til at ringe til CEO Søren B. Nielsen på 69 60 73 00, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Om virksomheden:

UniCorp ApS er grundlagt i 2010 og er et investeringsselskab med en portefølje af selskaber inden for ejendomme, emballage og den internationale korn- og foderstofindustri. Gruppen har kontorer i henholdsvis Danmark, Polen, Tyskland og Litauen og beskæftiger aktuelt 12 medarbejdere. UniCorp ApS har høje vækstambitioner og lever efter et klart værdisæt.

News

15-02-2019

UniMerchants Academy go register!

The UM Academy is now open for registrations. Please go to our Academy website for
08-02-2019 06:00:00

New employment

It is a pleasure to inform you that as per February 18th 2019 Nicolai Robert Mogens