CFO til UniCorp

maj 23, 2020

Stilling som CFO i internationalt investeringsselskab med vækstambitioner

UniCorp ApS søger en erfaren CFO med ansvar for økonomi samt HR og IT. Der er flere indgange til jobbet, men det kunne være dig, der er midt i din karriere og på udkig efter nye udfordringer og stor frihed. Du kunne også være på vej på pension med lyst til en ekstra tørn i en mindre virksomhed, eller du er den pensionist, der troede, det var lykken at gå derhjemme, men som nu savner arbejdslivet.
Vi tilbyder ansættelse i et selskab, der investerer i en bred portefølje af virksomheder, hvoraf det største forretningsområde formidler handel med korn og foderstoffer med hovedvægt på det internationale marked. Der er tale om en selvstændig stilling med gode muligheder for den erfarne og bredt funderede CFO til at bruge sin viden. Kulturen er præget af et travlt miljø i en flad organisation, hvor der er højt humør og plads til forskellighed.

Opgaverne omfatter bl.a.:
– controlling og opfølgning af datterselskaber
– sparring til CEO
– likviditetsstyring
– momsindberetning
– bogføring
– lønbehandling
– månedsafslutning og rapportering
– udvikling af nye forretningsområder
– driftsanalyser
– årsrapporter og udarbejdelse af koncernregnskab
– rekruttering og ad hoc HR projekter
– implementering og udvikling af nye IT processer

Vi forestiller os, at du kommer fra en stilling som CFO, revisor eller regnskabschef og har en god kommerciel forståelse, forstand på finansiering samt erfaring med udarbejdelse af koncernregnskaber. Du har en relevant finansiel uddannelse som cand.merc./(aud), HD(R) eller tilsvarende. Det er klart en fordel at have en baggrund i et internationalt firma, men det er alt afgørende at sætte en ære i at være på forkant med udviklingen, og i at tallene stemmer – også bag kommaet. Højt vidensniveau inden for brugen af Excel er et krav. Da UniCorp bevæger sig på et internationalt marked – både internt og eksternt – skal du kunne begå dig på min. engelsk i både skrift og tale. Kendskab til tysk er en fordel.

Stillingen er i udgangspunktet på fuldtid med arbejdssted i Hedensted. For den rette kandidat vil tiltrædelse være hurtigst muligt efter nærmere aftale.
__________________________________
Mærk din ansøgning ”CFO til UniCorp ApS” og up-load CV samt ansøgning på vores hjemmeside uni-corp.dk hurtigst muligt, da der løbende vil blive afholdt samtaler. Du er velkommen til at ringe til CEO Søren B. Nielsen på 69 60 73 00, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Om virksomheden:
UniCorp ApS er grundlagt i 2010 og er et investeringsselskab med en portefølje af selskaber, der er beskæftiget inden for handel og formidling af råvarer i den internationale korn- og foderstofindustri, diverse logistikløsninger inkl. skibs- og lastbilbefragtning samt udlejning af ejendom. Gruppen har kontorer i henholdsvis Danmark, Polen, Tyskland og Litauen og beskæftiger aktuelt 10 medarbejdere. UniCorp ApS har høje vækstambitioner og lever efter et klart værdisæt.